FÅ NYTT LIV I DITT HÅR








Bra hårkvalite men torrt och glanslöst,då kan det vara så att du har en massa produkter i håret som du inte fått ur.Allt måste bort ur håret för att det inte ska tyngas ner och se glanslöst ut.

Använd ett djuprengörande schampo eller tvätta håret med vinäger, då får du lystern tillbaka på ett kick.När du fått rent håret kan du även förbättra glansen genom att tona det.







Klor ifrån pooler,får hårbotten att bli mer oljigt.Det kan med få håret att se tyngre ut och tovigt som svinto.Blanda en del natriumbikarbonat med sju delar varmvatten och tvätta håret med blandningen.Om det inte fungerar tillsätt en fjärdedels kopp natriumbikarbonat i ditt vanliga schampo.Efter ett tag bör håret återhämta sig.


Sommaren är en tid som sliter mycket på håret,sol och bad i klorfyllda pooler och salta hav.Men vilken årstid det än är, kräver ditt hår en ordentlig uppfräschning med jämna mellanrum.



Om ditt hår är torrt och skadat, är det viktigt att göra en inpackning.
Använd t ex Olivolja,en olja som är bra för både hår och hud.Packa in håret minst en gång per vecka.Om du har riktigt slitna toppar och kluvna,så är det en bra toppklippning som gäller då, på salongen.



Obs!
Visste du, att om du blandar ned krossad smärtlindrande tabletten Ipren i din schampoo flaska och tvättar håret som vanligt.

Så får du bort de mjäll liknande "flagor" som brukar falla ner på kläderna, på grund av att din hårbotten är torr.
Allt försvinner,och hårbotten blir fin,och ingen risk, för att du ska ha något mera på dina kläder.

Dock funkar det inte om du har mjäll!






Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG