BODYSHAPES ATHLETIC PART 1



Kläder kan göra att du ser riktigt bra ut och förstärker din personlighet.Men vissa plagg kan uppfattas se bättre ut på andra än på dig.Det kan bero på att vi alla har olika kroppsformer,så här får du tips hur du klär dig för din kroppsform.

Skådespelerskan Kate Hudson har en kroppsform som är atletisk.
Atletiska kvinnor är magra och tajta och har inte så mycket midja.Påminner mycket om kroppsformen rektangulär men det som skiljer sig åt är axlarna.Rektangulären har breda axlar,raka höfter och mager,sportig kropp.Med rätt kläder som tar fram det feminina så kan din form bli bättre och se mindre hårt och sportigt utseende.


Även kroppsformar som är atletiska kan ha problem med vissa klädplagg.Det kan bero på att just axlarna är bredare än höfterna och kan bli lite i blickfånget än de långa fasta benen som atleter oftast har.
För att skapa en mer balanserad figur är det viktigt att framhäva benen och andra feminina kurvor.Så välj de plagg som tar bort blickfånget ifrån axlarna såsom toppar med rund halsringning.
Sedan ska du fokusera på dina ben och välja byxor med mönster,detaljer och färgglada tvättningar.T ex välj ljusare jeans än de mörka.


Och vilken typ av modell på byxorna?ett bra val är att välja jeggings eller super skinny byxor.Om du föredrar mörka byxor så välj då också en mörk topp till och inte en ljus.Boyfriend modell passar även väldigt bra för atleter på grund av att det förlänger din överkropp.


Du passar i en robust feminint stil,i toppar med smala axlar,i shorts,kjolar och klänningar.Kjolar och byxor i sammet,byxor med utskrifter,detaljer och tvättar.Lågt skurna eller tajta jeans samt boyfriend jeans.Långa blusar,västar eller jacka.

Du ska undvika toppar med slående skuldra,axelvaddar,formlös topp,smala axelband.Toppar med tryck.Sportig tomboy stil.V-ringat och halter neck.



Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG