TEI SYSTEMS


"  Minska i omfång och bli fastare i huden, och få fram tydliga muskler med denna effektiva behandling  "






Tei Systems använder infraröd värme och elektrisk muskelstimulering för att forma och slimma kroppen genom att öka förbränning, blodcirkulationen och lymfans aktivitet.




Det är en effektiv behandling även för celluliter.Maskinen kan ställas in för önskad effekt. De flesta program arbetar med tre faser.Först värms musklerna upp för att bli mer mottagliga(varma muskler arbetar bäst) Under arbetsfasen hålls musklerna varma,medan elektriciteten gör att de rytmiskt drar ihop sig och slappnar av.







Under den avslutade fasen transporteras slaggämnen och mjölksyra bort, så det finns ingen risk för träningsvärk. Dräneringsprogrammet arbetar lite annorlunda, som en mekanisk detox. Musklerna kramas så att gifter frigörs och tas om hand av lymfan. Tei-behandlingarna fungerar även om du inte ändrar livsstil men om du ändrar din kost och tränar kommer effekten bli så mycket bättre.





Man ligger på en brits med åtta tunna gummiplattor på kroppens problemområden.De fästs med breda resårband,plattorna ansluts till apparaten och behandlingsprogram väljs(det finns tjugo stycken) till exempel på programmet Intense firming behandlingen som är en skön behandling, känns det efteråt som att du har gjort ett rejält gympa pass med en rejäl djupmassage.





Detta stärker hela muskulaturen. Och du måste gå på behandlingarna minst två gånger i veckan under fem veckors tid. Behandlingarna är riskfria men du kan få en huvudvärk efteråt. Varje behandling tar 60 minuter.De som har pacemaker eller är gravid ska avstå ifrån denna behandling.Det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt, behandlingen sätter igång kroppens reningsprocesser.

En kur på 10 behandlingar kostar ifrån ca 9 500 kronor.






Dränerings behandlingen är effektiv men allt annat än skön. Det gör inte ont utan det pirrar i musklerna men det kommer att kännas att kroppen tycker att det är jobbigt. Efteråt blir du väldigt kissnödig. Du kommer att känna dig efter behandlingen fantastiskt mycket bättre och fastare i kroppen. Du kommer att minska i omfång  och märka att kläderna sitter mycket bättre oavsett om du inte går ned i vikt. Du kommer se tydliga muskler och dina celluliter kommer att försvinna. Musklerna är stärkta och du får en bättre hållning.




Kommentarer

  1. Tei system finns i Göteborg för de som vill testa. http://eazy.nu/tei-system/ 0730 23 50 80

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

POPULÄRA INLÄGG