SPAGHETTI WITH SALSICCIA AND CHERRY TOMATOES


" Inget slår väl som en riktigt god pasta "





SPAGHETTI MED SALSICCIA & KÖRSBÄRSTOMATER
( 4 portioner )


400 g färsk salsiccia
4 äggulor
1 dl vispgrädde
50 g riven parmesan
16 körsbärstomater
1 msk olivolja
3 msk hackad persilja/basilika
salt och nymalen svartpeppar
400 g spaghetti
50 g hyvlad parmesan till garnering



Snitta salsiccian på längden,ta ut köttet och rulla till små bollar.Rör ihop äggulor,vispgrädde och parmesan.Dela körsbärstomaterna.Stek salsiccia bollarna i olivolja i en stekpanna tills de är genomstekta.Lägg ner tomaterna och låt dem steka med i ca 30 sekunder.

Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.Häll av vattnet men spara lite av kokspadet i kastrullen.Rör ned äggblandningen tillsammans med den varma pastan och blanda väl.Rör ned salsiccian och tomaterna.Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar.Strö över med hyvlad parmesanost.



Smaklig måltid!

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG