BURN FAT








För att sätta fart på fettförbränningen ska du skippa färdiga juicer,för att den är som socker vatten.Det är bättre att göra din egen juice,en grön juice.



Använd grönkål,morot,spenatblad,rödbeta eller någon annan fiberrik och nyttig grönsak.Blanda ner någon söt frukt som t ex ett äpple eller apelsin också.Men var lite försiktigt med frukten, om det är målet att du ska minska i vikt.


Grönt te är mycket bra om du ska minska i fett.Varva det gröna teet med att då och då byta ut det mot pepparmynts te,som ökar ämnesomsättningen och är perfekt att dricka om du har ätit för mycket och känner dig uppsvälld.


Brist på vitaminer och mineraler gör det svårare att bli av med fett.Detta bör du ha hemma:

D-vitamin

Har du låga nivåer av D-vitamin så kan det betyda att du har problem med dina leptinnivåer.Leptin är ett hormon som signalerar till hjärnan när vi är mätta eftersom kroppen själv inte har koll på det.Ät fet fisk och äggula samt passa på och rör dig ute i solen i minst 30 minuter om dagen.Om du är orolig för att överäta,se till att du har D-vitamin i kroppen.


Kalcium

Lagras i fettcellerna.Ju mer kalcium du har i fettcellerna desto mer frigörs och bränns.Har man för lite så stannar det kvar enligt forskare.
Drick mjölk,broccoli,grönkål,fikon,apelsiner,vita bönor,tofu,sardiner samt ruccola är rika på kalcium.


Omega 3

Fiskoljan hjälper kroppen att sänka blodsockernivåerna,vilket hjälper om du vill gå ned i vikt.För högt blodsocker producerar kroppen insulin,vilket gör att kroppen håller tag i fettet.Omega 3 sägs också göra oss på bättre humör,så vet du med dig att du ofta äter när du är nedstämd,fyll på med fisk.
Ät fet fisk,valnötter,linfröolja,kidneybönor,musslor,spenat och blomkål.


E-vitamin

Innehåller mycket antioxidanter vilket ökar kroppens fettförbränning.Antioxidanter hjälper till att stärka musklerna,och starka muskler bränner kalorier även i viloläge.
Ät nötter,frön,gröna bladgrönsaker.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG