BODYSHAPES APPLE PART 5


" Här kommer lite tips för dig med en äppelformad kropp "




 
Chaterine Zeta Jones har en äppelformad kropp.

 

Om du har en bred midja,breda axlar och stor byst så är du äppelformad.Du har en feminin kroppsform med kurvor som du ska framhäva med plagg som har bra tyger och söta flörtiga,romantiska mönster.




Det bästa är att fokusera på dina bästa tillgångar.Knepet är att du ska tillföra stil till överkroppen samt nedre delen med.Det som du ska tänka på, är att du ska göra så att din midja ser mindre ut,framhäv då dina ben så det är det som man märker först.

 

använd byxor med snyggt mönster eller byxor som inte sitter åt för tajt runt dina ben,skippa skinny jeans och välj t ex bootcut,utsvängda eller raka byxor eller jeans.



 
 

Du ska undvika formlösa och tajta figursydda toppar.Välj hellre en figursydd jacka eller långa toppar med en tajt midja.Skinny jeans passar inte dig eftersom det gör din midja större.Använd höga klackar för att ta fram och framhäva de långa benen du har.



Modellen Kate Upton  har med en äppelform.


Använd enkla mörka toppar,blusar och sweaters som faller mjukt och fint runt din kropp,använd kavajer och blusar med en topp under,om du har blus eller skjorta under så låt de översta knapparna vara oknäppta,du ska använda runda urringningar eller djupt urringat på plaggen,använd byxor med detaljer,raka eller bootcut jeans,framhäv dina ben med korta kjolar eller följsamma byxor.



Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG