FISK I LUFTTORKAD SKINKA MED SALVIA OCH MARINERAD PAPRIKA
4 portioner;
- 4 st Alaska pollock ryggfile
- 8 skivor lufttorkad skinka
- 6 röda paprikor
- 0.5 bunt bladpersilja
- 1 dl olivolja
- 1 kvist salvia
- salt och peppar
Lägg två skivor lufttorkad skinka på en bit plastfolie och ryggfilen ovanpå.,Krydda med salt och peppar.Rulla plastfolien tätt runt fisken så att skinkan täcker runt om.Fortsätt på samma sätt med resten av ryggfileerna.Skär paprikor i halvor och rensa bort stjälk och kärnor.Grilla paprikorna i ugnen tills de är helt svarta.Låt dem svalna och dra därefter av skinnet.Skär paprikan i strimlor och marinera dem med färsk hackad persilja, olivolja, salt och peppar.Stek fisken i en panna på alla sidor så den blir gyllene.Stek sedan salviabladen tills de är spröda.Strö över salt.Skär ryggfilen i medaljonger och servera med den marinerade paprikan och nykokt pasta.
Kommentarer
Skicka en kommentar