PEPPARBAKAD KYCKLING MED TAGLIOLINI & PICO DE GALLO
1 msk Olivolja
4 Kycklingbröst
1 msk Krossad Sechuanpeppar
8 gröna Sparrisar
1 pkt Tagliolini
Pico de gallo;
8 Kvisttomater
2 Skalade och pressade vitlöksklyftor
1 msk Hackad persilja
1 Skalad och hackad gul lök
1 Citron(saften)
Salt
Värm oljan i en stekpanna.
Krydda kycklingen med sechuanpeppar och bryn 2 minuter på varje sida.
Lägg över bitarna på en stekplåt och baka i 25 minuter i 110 grader varm ugn.Skala sparrisen och koka den i 4 minuter i lättsaltat vatten.
Koka tagliolinin enligt anvisningarna på paketet.
Pico de gallo;
Skär tomaterna i små tärningar.
Blanda med vitlök, persilja, gul lök och citronsaft i en skål.
Ställ in i kylen.
Kommentarer
Skicka en kommentar