NBE 3000




Ett snabblyft i ansiktet får du med radiovågor NBE 3000.
Först rengörs och peelas huden din.Sedan masseras specialutvecklade krämer in i huden, med hjälp av en applikator som sänder ut radiofrekventa vågor.Dessa pulserar genom hud,fettvävnad och muskler och transporterar ner produkterna utan att den yttre huden
skadas.

Att de radiofrekventa vågorna arbetar, känner man som värme på huden,något kroppen tolkar som lokal feber.Detta sätter i sin tur igång en läkningsprocess som gör att cellerna renas,får ökad syre och näringstillförsel samt att produktionen av kollagen och elastin ökar.När blodcirkulationen kommer igång rensas slaggämnen lättare ur kroppen.



Behandlingen gör inte ont och man ser resultat på en gång och ytterligare effekt kommer på sikt.Det rekommenderas att göras på en kur på 10 gånger, och det kostar då 15.000 kr,1700kr/gång.

Det tar 90 minuter behandlingen.För ett mer varaktigt resultat rekommenderas en kur,hur många som egentligen behövs beror på utgångsläget.Gör du en behandling på 10 gånger,går man först två gånger per vecka och i slutet en gång i månaden.

Sätt inte igång denna behandling förrän du vet att du kan utföra behandlingen regelbundet,för att få maximalt resultat.Dagarna innan är det viktigt att dricka mycket vatten, eftersom NBE även rensar ut slaggprodukter.
Avstå vid hjärtproblem,pacemaker,graviditet,metall i behandlingsområdet, infektioner,inflammation eller om du har risk för blodpropp.
Träna inte hårt samma dag.
Denna behandling går att använda på hela kroppen.Behandlingen är väldigt behaglig och man ligger bekvämt nedbäddad och omstoppad,och kan slappna av fullkomligt.

Huden känns efteråt tight,jämnare och klarare,både till färgton och yta.


Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG