ELLE AWARD 2018

" Låt oss kika på klänningarna ifrån Elle galan som varit, som de svenska kändisarna hade på sig. Dessa tycker EBK är de finaste stilarna "


Programledaren och influencer Parisa Amiri (i den blå sammetsklänningen) med vänner Ida Rislöw och Kristin Zetterlund,hade fina klänningar ifrån svenska designer Ida Sjöstedt.Enkla frisyrer till samt enkel makeup,förutom Parisa som lade till ett par röda läppar.



Programledaren Jessica Gedin (längst till höger) hade en fin blommig puderrosa /röd klänning.Jessica har ett fantastisk hårsvall som passar klänningen perfekt,blir romantiskt hela stilen.


Influencer Kenza i en snygg svart kort blåsa med släp och enkla klackar till.Ifrån svensk designer Fadielkhoury.Snyggt att hon valde att sätta upp håret i en enkel knut på huvudet.


Artisten Zara Larsson med sin syster Hanna Larsson.Båda har snygga klänningar ifrån Fadielkhoury.Snygg stil som är både lite skir romantisk och rock i samma stil.Inte för sött och inte för hårt!Zara valde mjuka vågor medans syster har en mer stramare look som frisyrer.


Retrorikexperten och influencer Elaine Eksvärd i en fin mönstrad klänning av By Malina,svensk designer.Här med sin man.Elaine ville ha en mer soul diva look och hon lyckades med det.Snygg i håret med stora lockar och kort klänning med enkla klackar till.



Artisten Molly Pettersson Hammar i en röd kostym ifrån svenska Lexington.Snyggt med ljusa pumps till och håret stramt kammat med bena.



Programledaren Jenny Alversjö i en röd klänning av svensk designer Frida Jonsvens.Stram utsläppt hår och matchande röda läppar.



Den rosa kostymen till höger med gröna pumps till är riktigt snyggt.Samt att bryta av med en röd väska.Mjuka lockar med sidbena och urringningen till, blir tufft till denna stil,och inte så mjukt rakt igenom.



Designer Frida Jonsvens i sin egen design.Detta var cool och väldigt snyggt,guld kostym .Kimono liknande överdel med markerad midja och v- ringning samt de vida och långa byxorna som släpar i marken.Till det har hon en enkel makeup och bakåtkammad frisyr med mjuka vågor,och stora synliga örhängen.Snyggt!


Programledaren Tilde de Paula i en klänning ifrån svenska designer Ida Lanto.Ida gör så fina feminina plagg,detta passar Tilde väldigt bra.Stort gilla på mixen av prickigt,volang och mycket tyll samt att den är så kroppsnära,perfekt på en kurvig kropp!Uppsatt hår och fokus på ögonen i makeupen.



Frida Zetterström och Jenny Segergren i snygga outfits.Stylisten Frida bar en grön set av topp och kjol av svenska designer Jennifer Blom.Snyggt med den gröna silkes setet ihop med jordgubbsrött hår som är uppsatt i en snygg knut på huvudet.Skärningen på toppen gör det tufft i kontrast med volangerna som ger det ett romantiskt uttryck.Fridas makeup såg väldigt enkel och fräscht ut,bronzigt!Jenny bar en fin vit spetsdröm med hög krage.Hon var fin med håret på ena sidan och den markerade sidbenan och röda läppar till.



Musik producenten Nikki Amini i en snygg set,topp och kjol, ifrån svenska designer Marina Kereklidou.Här med frisören Antonio Axu.Häftig modell på toppen och kjolen och i fint pastell grå.Stramt hår bak med bena och röda läppar till och sotade ögon.Till klänningen bars enkla svarta pumps.



Vacker mönstrad baby doll klänning, och heltäckande svarta strumpor till svarta skor med rosett,så är det väldigt enkelt men ser exklusivt ut, som Constance Benque har ( till vänster) och med en enkel frisyr och snedbena samt en lätt makeup till.



Konstnären och influencer Carolina Gynning i en klänning av Frida Jonsvens.En brunhårig Carolina i en romantiskt blommig dröm.En makeup i en neutrala toner som matchar hennes hårfärg perfekt och framhäver hennes ögonfärg.Hon hade också valt uppsatt hår.



Paret ,före detta skidåkerskan Anja Pärsson och Filippa Rådin.Anja ser bra ut i sin stil stylad av sin egen fru Filippa.Snygg i sidenkjol som är pennformad och en tajtare transparent blus till,och enkla svarta pumps till.Hennes makeup gick i sotade svarta ögon och stram tofs bakåt.Denna stil passar bra på Anjas kurviga kropp!



Designer Marina Kereklidou i sin egen skapelse.Hon gör fantastiska plagg och så även denna röda cool set.Tuff och feminin!Uppsatta håret med en sidbena,de röda läpparna och solglasögonen samt Marinas attityd,gör hela stilen pricken över i:et.Stort gilla!



Influencers Sara Biderman i en fin champagne ton på klänningen ifrån Ida Lanto.Och Petra Tungården ( till höger)i en silkesklänning ifrån World of stylein.Sara har en väldigt fin och enkel filmstjärne look med klänningen och håret i mjuka böljande lockar samt de nätta sandaletterna till.Och en mjuk makeup till.Petra även hon har en filmstjärnelook,lite en ny Marilyn Monroe a la 2000-talet,hon passar så bra i den tajta klänningen i silke,den är både feminin och samtidigt tuff då den bara har en arm.Hon har samlat håret stramt bak i en knut och har också en mjuk makeup till den perfekta blonda nyansen.Till det enkla svarta högklackade skor.



stylisten Pamela Bellafasta i en cool kostym ifrån Toteme,en oversized blazer till vida byxor.Snygg frisyr a la flashdance Jennifer Beals,och mockasinliknande högklackat till. Och smyckesdesigner Cornelia Webb i ett snygg vårigt ärtgrön sidenkostym som hon bär en djupt urringad mönstrad klänning över,och toppar det med ett par bruna spetsiga pumps till och ett smalt tunt skärp i midjan och ett par egendesignade maffiga örhängen ( antar man) Håret är uppsatt och maffiga luggen får tala.Så häftiga outfits!



Programledaren Jenny Strömstedt i en vit smoking ifrån Ralph Lauren  och stylad av Siroun,en klassisk kostym som har väldigt vida ben och en vit sidenskjorta till samt spetsiga silver pumps.Fint uppsatt hår och en fin makeup.Detta är en snygg klädsel att ha på fester både under vinter,senare vår och på sommaren.Väldigt fräscht!.Här med sin man artisten Niklas.Som matchar henne fast med svart färg!



 Influencer och skönhetsredaktör Frida Farhman i en fin blå klänning ifrån Jennifer Blom.Ett sådant fint fall på klänningen i kombination med den höga slitsen,ger en fin form för figuren.Och färgen,hur fin är inte den?!till det har hon silver sandaletter,som ger en fin färgkombination.Sotade ögon och en uppsatt frisyr med sidbena och mjuka vågor.



Modellen och influencer samt tv profil  Malin Persson i en fin spetsklänning av Ida Sjöstedt.Mjuka utsläppta vågor med mittbena och röda läppar till en ljus skimrande ögonmakeup, är det som egentligen bara behövs, för att looken ska bli helt perfekt.




Modellen Oummie Jammeh,vann pris som årets modell 2018 på galan.Här har hon på sig en fin röd spetsklänning av Miu miu.En naturlig makeup som framhäver hudtonen.En kort frisyr.Silver sandaletter till den röda klänningen.



Influencer Anitha Schulman i en fin mönstrad klänning ifrån Moschino.Stort gilla på prickar,och i denna kombintaion med stora fram och små bak.Röd väska,örhängen och pumps till detta är ju perfekt till den svarta färgen.Lite sotade svarta ögon och röda läppar till.Rakfönad page med sidbena.



Chef redaktör och influencer Martina Bonnier i en fin grön klänning av Frida Jonsvens.Snygg skuren på överdelen på paljett klänningen,fint att matcha med en grön nitväska till.Martina har mjuka lockar och mittbena samt en lätt och mjuk makeup.Hudtonen och hårfärgen passar väldigt bra ihop med den gröna färgen.



 Nina Philipson i en snygg djupgrön sammetskostym och Bea Åkerlund har som alltid kreativa outfits,denna klänning var superfin och hår dekorationen var som pricken över i:et.Hennes klänning kommer ifrån Marina Kereklidou.



Youtuber kända Wilma Holmqvist i en vacker svart paljettklänning.



Super modellen Adina Fohlin i en läcker gul kulör på klänningen, med en snygg hög slits och markerad midja.Snyggt med en klassisk frisyr med mittbena som här är lite tuperad och tilltufsad i kombination med en lite tuffare ögonmakeup i sotad guld-gult till hennes ljusa ögon som gör att ögonfärgen poppar fram.



Mode bloggerskan svenska Salam Indrias i en vacker blå romantisk klänning med volanger ifrån Zalando.Röda läppar och fina lockar till.



Bloggerskan och en skrivande vagabond  Hanna Stefansson i en vacker Stine Goya klänning.En dröm!Hanna har en naturlig makeup med rödorange läppar till.Enkel page med mjuk fall och mittbena.Kul med den gula väskan som kontrast!



Vackra paret artisten Eva Dahlgren och smyckesdesigner Evfa Attling.Evfas puderrosa klänning kommer ifrån Roksanda.Kul detalj med ärmarna!Gillar att hon har röda spetsiga pumps till och röda läppar.Och en enkel frisyr.Tillsammans på röda mattan ser de väldigt vår fräscha ut ihop.


Skådespelerskan Moa Gammel i en vacker rutig klänning i lila,blå och beige toner,snyggt att bära röda sammetspumps till som bryter av.Neutral makeup med röda läppar och rött nagellack till.Håret i en enkel klassisk frisyr med mittbena.



Designer Valerie Aflalo i sin egna kreation.Hon gör så otroligt fina plagg.Denna dröm klänning med mönster i en ljus skir ton klär henne bra.Snyggt med det strama utsläppta håret med mittbena till.Enkelt men ändå lyxig känsla!



En vacker blommönstrad klänning med snyggt fall på slutet,samt de fina och enkla skorna till, som ändå blir pricken över i:et.Skorna andas lite 20-40 tal ??!!



Du hittar fler bilder ifrån denna gala här.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG