PUB / GRETA GARBO"  Att skria upp på to do-listan; boka en natt på detta hotell Scandic Haymarket, insupa all lyx och andas och anas lite av 1920 tals stilen, äta och dricka något gott i deras restauranger och minnas den vackra skådespelerskan Greta Garbo, sedan avsluta det hela med att gå runt hörnet, till torget på Hötorget, och handla den finaste buketten du hittar där, för ett bra pris att ta med hem till köksbordet. En bra start på det nya året 2016  "

Det första varuhuset som öppnade i Sverige, Stockholm,var PUB. Det har nu blivit uppköpt och ska bli ett hotell mitt på Drottninggatan ibland alla butiker,café, restauranger som finns i närheten.
Inredningen av de 405 rummen och de 16 sviterna är inspirerade av våran svenska filmstjärna Greta Garbo.
Den vackra skådespelerskan började nämligen sin karriär här på varuhuset PUB, som en expedit och modell för hattavdelningen.
här lyxigt och fint kommer det att se ut.Och där på väggen hänger hon som ett minne, Greta Garbo. Det ska utlovas 1920 tals flärd, internationell känsla på hotellet och det kommer att finnas restauranger,café och dessutom en festvåning.

Namnet på hotellet,Haymarket,är för att de utländska gästerna ska förstå var de befinner sig. Det beräknas öppna till våren 2016. Har du aldrig varit i Sverige, Stockholm, så är det dags nu, och missa inte detta hotell då, vare sig du stannar över en natt eller bara äter en god matbit här.

Kommentarer

Populära inlägg