WHAT KIND OF SHOES TO WEAR TO FLARED JEANS


Stor trend är de utsvängda jeansen,flare,som får dina ben att se jättelånga ut,och har slagit igenom stort detta år.Det finns en hel del utbud, men det kan vara svårt att veta, vad för sorts skor man ska ha till.





Det är viktigt att man använder skor som inte kapar av och får en att känna sig som klumpig eller utklädd på något sätt.De ska tillföra en fulländad look.



Det som är riktigt snyggt och väldigt bekvämt är ett par retro sneakers som Adidas Stan Smith eller Converse eller Superga som passar perfekt till de utsvängda jeansen.Även om de alla har en rund form på skon.






Ett par spetsiga ballerinor till flare jeans är mycket fint,eftersom byxlängden är så långa,så ser det ut som du har ett par höga klackar men egentligen så har du ett par bekväma skor på dig.Spetsiga skor förlänger också intrycket av ett par långa ben.





Sandaler är fint att matcha till.Bekvämt och tar inte så stor plats,gör nästan att det ser ut som du är barfota,då de skymtar lite då och då.


Och sedan har vi då såklart 70 tals platån som även är hett i vår och sommar 2015.De är det perfekta skon att matcha till jeansen.Jeansen ger ett snyggt fall över skon, och skorna ger dig en höjd, vilket är perfekt om du har en väldigt lång byxlängd,det blir mer bekvämt.


Ska du köpa dig ett par flare jeans så satsa på några i mörk eller ljus denim.


Flare jeans är väldigt smickrande för silhuetten.Tänk på om du har rakare höfter, så kan du bära modellerna med mer volym och rakare slag.


Och om du är kurvig, så välj en stretchigare modell som smiter åt runt knäna med lagom vidd.



Vill du inte ta hela 70 tals stilen fullt ut,så är det jättefint att bara addera en skjorta till jeansen.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG