PURE MANDELIC PEEL



En ny behandling som görs med mandelsyra, för att jämna ut och rena huden på djupet i ditt ansikte.


Pure mandelic peel är en aktiv AHA syra som ökar cellförnyelsen och bidrar till att bryta ner delar av pigmentet,men rår inte på de djupare pigmenteringar.

I början av behandlingen kan fläckar blir mer synligt när pigmentet klättrar uppåt i huden,men bleknar på sikt.Peelen verkar även antiinflammatoriskt och antibakteriellt vilket är bra för att dämpa obalanser vid problemhy.


De aktiva ingredienserna i peelen är mandelsyra som är cellförnyande,salicsyra som balanserar oren hy,arginin som är läkande och prolin som binder fukt.
Snabb och smärtfri behandling utan konvalescenstid.
Du får ett litet lyft efter endast ett tillfälle.Du behöver gå ett par gånger för att du ska se mer resultat.


Du kan bli lite torr och flagna lite lätt tre dagar efter en behandling, innan den gamla huden har gett plats för den nya.


Det rekommenderas 4-6 behandlingar med en månads mellanrum.Bra att tänka på att du inte ska vara solbränd när du gör den här behandlingen.Efteråt blir du extra solkänslig och behöver högt solskydd för att inte skada huden.Tillför extra mycket fukt.


Pris för detta är 1.500 kronor per behandling eller om du köper ett paketpris för tre behandlingar på 3.600 kronor.Behandlingarna tar 30 minuter per gång.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG