NARROW FOOD



Att tänka på om du vill äta för att bränna fett,så ska du satsa på gröna grönsaker och protein till frukost samt att tugga långsamt.


För att du ska gå ned i fettprocent måste du ta avstånd till en del onyttigheter och för på en lång sikt.En diet ska vara hur du äter jämnt,alltså vill du att det ska vara en permanent förändring så ska det vara för jämnan.
Raffinerat socker,alkohol och processad mat gör det svårare för kroppen att göra sig av med fettet.Försök undvik mat där det står low fat på,för när man tar bort fettet så stoppar man istället ner massa socker,salt och kemikalier för smakens skull,och det stoppar fettförbränningen.


alltså bör du äta gröna grönsaker med högt fiberinnehåll  som t ex grönkål,spenat och broccoli,alla rensar systemet och får ämnesomsättningen att jobba.Du bör äta massor av protein till frukost som t ex ägg och lax.Viktigt att du inte slarvar med den första målet som blir  kroppens första tillfälle att få i sig näring.


För att ha en platt mage bör du inte stressa i dig maten.Tugga maten ordentligt,så får du i dig alla mineraler och vitaminer som finns i maten,samt så smälter den lättare i magen om maten är tuggad,vilket resulterar i en platt mage.Du kan läsa mera om detta i James Duigans bok Clean & Lean Diet.


Dina fettförbrännar regler är alltså; att dra ned på sockret,eftersom det påverkar hormoner och får kroppens insulinnivåer att höjas,vilket gör att vi lägger på oss fett.Fettförbränning och insulinhöjning är en kemiskt omöjlig kombination. 


Räkna inte kalorier,det är ett hemskt sätt att leva.Hylla maten,den ger dig näring och energi.


Ät inget ur förpackningar,undvik att äta mat som kommer ur förpackningar.Ät mat istället som är nära sitt naturliga tillstånd som möjligt.


Dra ner på alkoholen,lura inte dig själv och tro att du kan dricka två glas vin varje kväll och samtidigt minska i vikt.Alkoholen innehåller kalorier samt stoppar fettförbränningen.Kroppen arbetar med det giftigaste först så där vinner alkoholen över fettet.



Nyttig fett,ta en fiskolja av bra kvalitet som gör dig mindre sugen på socker.Nötter,avokado och fisk som t ex lax är också bra för att få i dig nyttigt fett.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG