BODYSHAPES HOURGLASS PART 3




     

Har du en timglasad kroppsform med stor byst,smal midja och fast bakdel och höfter.Och svårt att hitta rätt plagg på grund av din smala midja och dina kurvor.Här får du tips att tänka på.



Skådespelerskan Sofia  Vergas är en timglas i kroppen


Vad du ska tänka på är att framhäva din smala midja.Använd figurnära toppar med skinny jenas,jegging eller super skinny jeans samt raka jeans går också bra.Det är väldigt viktigt med byxor som sitter bra och passar på en timglas figur.Midjebandet måste ligga på midjan ordentligt och så måste byxorna vara en aning avsmalnade från knäna och ned.Och denna stil passar dig perfekt.Så därför  passar 70 tals modet(byxor) så bra för timglasades former.

Använd gärna för långa byxor som döljer dina hälar bara för att maximera längden,det ser ut att du har långa och snygga ben.



Skådespelerskan Scarlet Johansen

Använd alltså figurnära kläder,smickrande och flirtiga tyger på dina toppar,figurnära kostymer och jackor,toppar med runda eller djupt urringat halsringning,figurnära klänningar,omlott blusar,raka kjolar,ärmar som gör att dina axlar ser bredare ut.



Även Oprah är ett timglas

Använd inte formlösa raka plagg,grovstickat,mörk överdel till ljus nederdel,korta jackor,jackor som går ned till din bredare del på höfterna,avsmalnande kjol eller byxor.




Och även skådespelerskan  Kate Winslet

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG