SUGARING




Om några månader blir det varmare, och det brukar innebära att vi blir barbenta, och blottar våra ben mycket när vi använder klänning eller shorts.


Och då vill du nog ta bort de oönskade håren ifrån dina ben.Har du hört om det nya Sugaring?det fungerar som en vaxning eftersom hårstråna dras ut med roten.Men istället för det varma vaxet och tygremsorna, används en speciell sockerblandning och håret dras ut i växtriktningen.

Sugarings massan som används är en mix av socker och andra naturliga ämnen,som värms till 37 grader.Blandningen är väldigt ren.


När benen är släta och hårfina är sugaring massan fortfarande varm men blek och ogenomskinlig.Det avslutas med en svalkande  reparerande gel som återfuktar din hud.Sugaring är perfekt för bikinilinjen och benen,håriga ryggar,armar,händer och intima områden.Risken för att få inåtväxande hårstrån är mindre än med vaxning.Huden blir även mindre irriterad.Fungerar lika bra för män som för kvinnorna.


Det är låg smärtfaktor,det känns lite när man drar bort massan en sekund kort och den stannar inte kvar i kroppen.Benen behöver behandlas ca vart fjärde vecka.Håren som ska tas bort bör vara ca 3-4 mm långa.Tänk på att porerna är öppna och känsliga.Avstå ifrån träning och sol i 24 timmar efter behandlingen,men var noga med att återfukta huden.Peela regelbundet så slipper du ingrodda hårstrån.


Det tar ca 30 minuter för underbenen,40 minuter för hela ben.Priset ligger på emellan 300-600 kronor.






Källa:Amelia

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG