PROSHOCK ICE




En permanent metod som går ut på att man fryser bort de fettdepåer som är omöjliga att träna bort.Detta ska vara lika bra som Lipolys.

Denna behandling består av två moment,kyla och stötvågor.Först behandlas området med en snabb nedkylning som gör att fettcellerna dör.



Sedan används ett vakuummunstycke som suger upp och fryser ner huden i några sekunder,det är när den kylande munstycket förs över området som huden blir iskallt men så fort munstycket flyttas blir allt normalt igen.Köldchocken är så kortvarig att hudytan inte skadas.Det kan kännas lite obehagligt.


Steg två är att terapeuten beskjuter t ex magen med stötvågor.De döda fettcellerna slås då sönder,så kroppen får lättare att göra sig av med dem.De döda cellerna bryts ned och följer med kroppens rengöringssystem,det sker att du kissar ut det.Behandlingen med stötvågor brukar inte kännas något.


Det blir fina resultat på låren,magen och höfterna med stor framgång.Fettceller kan inte återbildas.Men däremot om du skulle gå upp mycket i vikt efter denna behandling,så kommer det att sätta sig på andra  oönskade ställen.Du måste alltså hålla en stabil vikt både innan behandlingen och fortsatt efteråt.


Det rekommenderas att man behandlas fyra gånger med två veckors mellanrum,och det är viktigt att man håller tidsschemat.Behandlingstiden ligger på ca 30 minuter.Det är viktigt att du inte har diabetes,epilepsi,hjärtsjukdom,dålig blodcirkulation eller att du lätt förfryser samt stabil vikt.

Efter denna behandling är det viktigt att du dricker mycket vatten,minst två liter per dag.Priset på en kur delat på fyra gånger är 2250 kronor.







Källa:Amelia

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG