HAIR 2015


 Rita Ora i fin rosa pastell färg


Dessa trendiga frisyrer är det som gäller 2015.


Nu är det dags att våga färga hela håret med en pastellfärg,förut så var det trendigt med dip dye med t ex rosa toppar.Och pastell är här för att stanna.Det finns i inpackningar,toningar och hårfärger.


Passar dig som har blekt hår eller är naturligt ljust blond.De populära nyanserna är:mintgrön,rosa,lila eller fin mjuk persika.




Flätor har varit en trend ett tag nu på catwalk.Nu ska flätan numera vara med en twist.Tupera,rufsa och använd texturgivande produkter.

 Det ska vara inbakad,utbakad,tvinnade,repflätor.Matcha gärna din fläta med en elegant hatt.Överdriv och fantisera ihop något och tänk på att more is more.

För brunetter nu gäller det att ha bruna nyanser med inslag av honung,kola och karamell.Det får helst vara i en ombre variant för en solkysst look.Och den ska inte vara så skarp som den varit innan utan väldigt subtil.


Passar dig som vill piffa till ditt bruna hår.Även för blondiner som inte vågar ta steget ut att helt bli brunett,en bronde trend,mix av brunt och blont,ofta i form av slingor.För brunetter kan det passa att göra en balayagefärgning,som inte ljusar upp det för mycket.Balayage färgning är en slingnings teknik,där slingorna är slumpvis placerade på fri hand. 

The long bob,midi längden,är hett och du har nog sett det på var och varannan.En enkel klippning,gärna rakt avklippt eller uppklippt.Den är lätt att styla i mjuka vågor eller lockar, eller varför inte platta håret och avsluta med en glanssprej.Mellanlängden är här för att stanna!

Passar dig som vill kunna variera.Frisyren blir mera spännande om du gör någon färgeffekt,t ex en ombre.

Håret ska se ofixat ut och vara enkelt och mjuk i frisyren.Som du bara har fixat det nonchalant i all hast.Mjuka rufsiga svall,enkla hästsvansar och slarviga uppsättningar.


Passar dig som vill fixa nåt i all hast.Du bör ha otvättat hår till dessa frisyrer då det blir enklast.Använd torr schampoo som suger upp fettet i hårbotten. och ger bra stadga till längderna att jobba med.Använd hårnålar om du gör en slarvig knut.

Kort hår är en stor trend 2015.Låt frisören bestämma om du ska ha en kort frisyr åt de feminina,tuffa eller mer androgynt som passar din ansiktsform.Bra att tänka på att kort hår behöver mer styling,innan man beslutar sig. 


Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG