JEANS I ALL ÄRA



 Kate Moss i ett par snygga  flare jeans åt 70 tals stilen


Jeans är ju alltid trendigt men denna säsong har det fått en uppsving och är som hetast nu,i allt ifrån byxor till klänningar och jumpsuits.Bara att välja!





 Jeans ifrån Diesel har smal passform med utställda ben.Ljusningen på benen ger avsmalnande effekt.De heter Livier flare.


Jeans ifrån  Gina Tricot ger välsvarvade ben,har låg midja och vida ben.De heter Mathilda.

 Jeans ifrån Levis ger bra slimeffekt,normalhög midja,smala ben och bootcut.Mörka jeans ger illusion en av smalare ben.


 Jeans ifrån Lee har slimmande effekt och bootcut.De heter Emelle.



Jeans ifrån LaReu är mirakelbyxan som håller in magen pga den höga midjan och förstärkningen.Beställ en storlek mindre än vad du brukar.Jeansen heter Magic slim Alice.Dessa maxar dina kurvor.



För att fixa ett snabbt rump lyft, så tänk på när du väljer jeans, är hur fickorna sitter för effekten av en mindre eller större stjärt.Fickor som sitter brett isär kan till exempel få rumpan att se bredare ut än den är.

Bootcut är en rak modell med lätt utsvängda ben,det ger effekten av längre och smalare ben.Om du vill maxa dina kurvor så använd jeans med smal passform som sitter tajt från höft till fot.Det ger en fin silhuett som passar alla kroppar och framhäver dina kurvor på bästa sätt.

Jeans med hög midja är det bästa om du vill gömma undan bullmagen.Det känns bra med dem på när magen får plats och inte "pyser" ut över byxkanten.

Det som är riktigt trendigt nu,är 70 talets stil,vilket innebär att jeansen ska vara väldigt flare.Flare/utsvängda är tajta ifrån midjan ned mot knäna och därifrån blir det utsvängda.Allt det balanserar din form på kroppen och blir en väldigt fin silhuett om du har breda höfter men även på alla kroppar passar denna byxmodell.Snyggt är det även när byxlängden är för långa och att dina skor nästan inte syns,det ger precis som med en bootcut modell,en illusion av riktigt riktigt långa ben,och vem vill inte ha det?
Nedan ser du bilder på olika kändisar med flare jeans och hur du kan kombinera jeansen med olika stil på överdelen dag som kväll.Köp ett par nya i olika tvättar till våren, och kombinera med ett par nya överdelar,så har du prickat in några rätt inför våren och sommaren.















Inte bara jeans,prova även att ha flare/bootcut på ett par kostymbyxor för att bli mer dressad.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG