ATT SHOPPA SARAH JESSICA PARKERS SKOR





Skådespelerskan Sarah Jessica Parker kommer att lansera sin allra första sko design och de kommer att säljas Nodstrom i NY till våren.



Sarah är den man tänker på när det kommer till skyhöga skor.Hon är synonymt med skor och speciellt höga designade klackar i rollen som Carrie i Sex & The city.

"På ett dumt sätt,tror jag att det är det vad folk har förväntat av mig mest på grund av Carrie Bradshaw."


Fast hennes ide att starta en skokollektion är inte en dum ide alls,tror att det är många fans som kommer att handla dessa snygga skor.Och hon gör det ihop med George Malkenus,den mångårige VD på Manolo Blahnik,så kan det bli annat än succe?

SJP kommer denna skokollektion att kallas,och kommer att finnas tillgänglig på Nordstrom.Det kommer att även bli väskor bland annat.Du ska liksom kunna kombinera med att hitta ett par skor och tillhörande rock och en passande väska som ska passa din personlighet och förmedla ett intryck av dig som person.Men Sarahs mål är med att erbjuda något mera och annat,bland annat estetiskt och prismässigt som Charles Jourdan och Maud Frizon.

Det kommer att sättas nya färger och kombinationer som folk vanligtvis inte brukar använda.Kombinationer du önskade fanns i din garderob.Väskorna kommer inspireras av 70-80 talets anda.

Allt kommer att produceras i Europa och i New York.







Skor kommer att vara i fokus för varumärket SPJ som har hennes initialer men även några trenchcoat kommer att vara tillgängliga och väskor såklart när det börjar säljas exklusivt för Nordstrom 2014.




SJP kommer att vara annorlunda än det som redan finns på marknaden med bland annat deras vackra  färgkombinationer.





Detta är inte Sarah Jessica Parkers första designer samarbete.Hon fungerade som VD och kreativ chef för Halston Heritage för ett och ett halvt år sedan men lämnade efter ett antal förändringar och när hon såg att verksamheten togs i en annan riktning som hon inte ville fortsätta.


Du kan inte bara köpa skor av Sarah utan du kan med få äga hennes rollkaraktärs Carrie Bradshaw skor ifrån sex & the city.Sarah har donerat tre par Carrie skor till en välgörenhetsauktion.Hon har behållit 70 procent av hennes kostymer och skor ifrån serien sex & the city,de framgångsrika tv serier och film franchisen som hon som verkställande producent var med och skapade,så nu delar hon bytet av sina framgångar med andra.


Sarah säger att billiga skor har förstört hennes fötter tidigare.Hon köpte lätt billiga skor förut som inte var vidare bra och glatta i sulan som inte var i läder utan plast,att hon trampade snett och vrickade sina fötter.Numera köper hon lite dyrare och bra skor med en bra grund med sula bland annat.





Varje par skor som säljs ifrån SJP,undertecknas på sulan och kommer med en handskriven anteckning som "njut och var försiktig med kärlek/SJP."


Sarah kommer alltid att vara förknippad med att vara känd för sina skor.Och nu har hon beslutat sig för att ta sin berömda sko besatthet till ett lukrativt projekt,nämligen sin alldeles egna sko kollektion.Och egentligen så är det väl inte någon större förvåning,det känns ju helt naturligt att hon skulle välja att göra det.

Men trots Carries kärlek till de höga klackarna så är Jessica privat inte likadan.Idag begränsar hon att bära högklackat vid festliga tillfällen än förut när hon sprang i dem för ett tiotal år sedan i 18 timmar om dagen och då aldrig tog av dem.Eftersom hon hade den rollen så hade hon en del skor,och hon lärde sig enormt mycket och det är svårt för henne att gå ifrån det.Och tur är väl det så att det kunde bli ett slutresultat av en sko kollektion.Så nu är det bara att vänta på bilderna för hennes kollektion.Spännande!

Privat använder Sarah 7 procent av hennes kläder i garderoben,och hon använder mycket byxor,jeans och manchester.

"Jag har fler jeans och manchester än jag någonsin trodde jag skulle äga i mitt liv."





Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG