ATT GÖRA EN BEHANDLING MED JUVEDERM HYDRATE




Juvederm Hydrate bygger gradvis upp hudkvaliten genom hyaluronsyre injektioner.En kur på tre injektioner är den vanligaste metoden och varje injektion ska tas med ca en månads mellanrum.


Den tunna hyaluronsyragelen som sprutas in binder fukten och återfuktar den underifrån.Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen men avtar med åldern.


Huden i ansiktet blir jämnare och får mer lyster men ansiktsdragen förändras inte.Risken för blåmärke är liten på grund av att en liten kanyl används.


Som alla kurer så måste det upprepas för att få bästa resultat.Det är inget för spruträdda och det gör lite ont.


Du ska undvika att ta acetylsalicsyra t ex Treo eftersom det är blodförtunnande.Du kan bli rödflammig direkt efter men det lägger sig efter ett par timmar.


En behandling kostar 2800 kronor och en kur på tre behandlingar 6500 kronor.


Behandlingen kan kännas som en återfuktande ansiktsmask men enda skillnaden är att ansiktsmasken inte läggs på ansiktet utan istället injiceras in under huden och lägger sig som en jämn fuktbarriär i hela ansiktet och gör att du ser ungdomligt fräsch ut.Detta är inte en traditionell fillerbehandling där man bygger och lyfter upp rynkor i huden.Här boostar man huden med fukt inifrån istället.


Innan man injicerar så bedövas ansiktet med en bedövningssalva i 30 minuter.Sedan injiceras gelen ytligt under huden med hjälp av en speciell kanyl.Du kan även ta två Alvedon innan.


Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG