ATT SE PÅ MODE TRENDEN FÖR VÅR OCH SOMMAR 2014





Detta är de trendiga färgerna du ska ha till vår och sommaren;







Dessutom finns det fyra starka stilar som går under namnen;working class hero,bold and brave,sweet tropical paradise,sportif mood.




Working class hero;

Enkla plagg som utställda kjolar och blusar med några välvalda detaljer som t ex resårkanaler och påsydda fickor i fina tyger är stilen.
40 talsinspirerade blommiga klänningar med markerade midjor och puffärmar.Midjekorta jackor i retrostil,smårutigt,småblommigt,fiskbensmönster e tc
Denim är stort,cowboyinspirerade skjortor,hängselbyxor och overaller med midja,cowboyboots och loafers.



Bold and brave;

Rena linjer och sportiga material inspirerar till en urban och modern stil.Färgskalan harmonisk och mjuka kombinationer kan läggas mot hårdare kontraster och starka färger.
Det är en smal silhuett med raka eller figurformande klänningar gärna med ett välmarkerat blixtlås.Materialen är oftast i kraftigt kvalite.Konstranterande material som nät ger intressanta effekter på material.
Väskorna har ett stelt uttryck med korta handtag gärna i lack eller hårt läder med en slät yta.



Sweet  tropical paradise;

En easygoing stil med mönstrat och palmblad.Blommigt finns nu på saronger,bikinis och kavajerna.Knuten runt magen tröjan finns numera med på baddräkter och klänningar.Scarves,hattar och tygskor ska vara till med en stor väska i chunky modell men även citychica modeller som kuvertväskan och väskor med kortare handtag.Låga klackar och sandaler,kanvassneakers i lite högre modell eller slips in i urblekta färgtoner.



Sportif Mood;

Neonfärger,färgfältslekar och mismatch,det är 80 talet som inspirerar denna stilen.I denna stil finns det guldiga detaljer,joggingshorts,träningsoverall och meshtoppen,samt grafiskt ifrån 80 talet.Syntetmaterial blandas med naturmaterial.Fokus på minimala shorts,linnen.tshirts,toppar i mesh,college tröjor och kängor,kepsar,bälten och hängslen.

Läs mer om detta;här.


Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG