ATLANTA DE CADENET TAYLOR




Atlanta de Cadenet,21 år,är en modell/bloggerska och DJ samt en stil ikon.Hon är dotter till före detta IT girl Amanda de Cadenet samt Duran Duran basisten John Taylor.




Atlanta växte upp med sin mamma efter att hennes föräldrar skildes.Hon har två yngre tvillingsyskon på sin mammas sida,Silvan och Ella,som mamman fick med gitarristen Nick Valensi som spelar i bandet Stroke.
Amanda var väldigt noga med Atlanta när hon var yngre att hon inte skulle följa hennes tonårsspår.Hon fick inte färga håret eller ta hål i öronen tills hon var 14 års gammal.Hon hade bestämda regler under uppväxten om vissa saker,t ex fick hon inte äta snabb mat,och kände att hon var lite udda i högstadiet, då de flesta fick handla hamburgare och hon hade med sig sina ägg smörgåsar.



Mamma Amanda de Cadenet


Pappa John Taylor


Morfar rally föraren  Alain de Cadenet



I sin klädstil stack hon ut under skolan,hon lånade sin mammas kläder,maxi vintage klänningar,och hon var lite unik i sin stil på den tiden i den privata skolan.Hon älskade mycket av mammans kläder,speciellt ett par shorts som var höga i midjan.
"Jag var ensam i min klädstil, och då var det inte en cool stil"



Hon flyttade till London för att satsa på sin karriär, och för att det inte skulle vara nånting som skulle störa henne eller komma i vägen.Hon tycker om att arbeta och sedan att gå och lägga sig i tid,och vakna tidigt  för att se fräsch och utvilad ut.
"Jag känner mig lite som en äldre person och leva på detta sättet"



Atlanta tyckte att modell jobbet skulle passa henne, för att hon tycker om kläder och tyckte det var en lätt sak, att stå framför kameran.Hon Dj:ar med på stora evemang och bloggar dessutom om mode på Elle magasin.Nu är Atlanta nutidens IT girl som sin mamma,och en stor stilikon för många.Hon har inte en direkt uttalad klädstil,utan hon gillar att blanda sina stilar.


En av hennes favorit låtar ifrån pappans musik,som hon har spelat på sina spelningar är Girls on film.




Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG