TRÄNING FÖR DIG 20+





Vid 20 är du färdigvuxen och du kan då belasta kroppen mycket mera än vad du kunde i tonåren.Och du kan nu sätta grundrutinerna för din träning.Det är bra att börja träna i denna ålder inför din framtid med ditt yrkesval och när du ska skaffa barn.


Regelbunden träning och att du är aktiv ökar bara ditt självförtroende.Och på köpet får du en stark kropp med en bra hållning.Men tänk på helheten och fokusera på ditt välmående, istället för att kritiskt granska varje centimeter på din kropp.


Följdsjukdomar som hjärt- och kärlproblem kan lätt undvikas med hjälp av träning som bygger upp grundkonditionen tidigt i livet.


Satsa på högintensiva träningspass där du utmanar dig själv och din kropp.Med intervallträningen stärker du ditt skelett och ökar din kondition och boostar din förbränning.


Satsa även på ett effektivt ryggträning som stärker din ryggmuskulatur och ger dig den där snygga hållningen.


Försök att träna så gott som utomhus i dagsljuset, så får du en god natts  sömn.Ät också en allsidig,näringsrik regelbunden mat,där du kan unna dig då och då ibland en efterrätt.Du ska absolut inte äta för lite och träna för mycket.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG