KNEP FÖR ATT HÅLLA YTAN I TOPPFORM FÖR DIG 30+ DEL 2


Nelly Furtado 35 år sångerska

Om du är 30+ har du möjligen upptäckt dina första rynkor och börjat snegla på anti age krämer samt kanske har en tzon som blir glansig och torrare hår än förr och även torrare kinder?


Britney Spears 32 år sångerska
Din hud börjar nu bli lite torrare men så kan pannan,näsan och hakan fortfarande visa upp pormaskar och finnar.Du behöver därför rengöringsprodukter som gör rent på ett milt men bestämt sätt.
Peeling är bra för mera lyster åt din hud.Om du slarvar med den ser du lätt lite glåmig ut.En riktigt bra ansiktsskrubb ser till att du behåller lystern i din hy.Du som har en ömtålig hy skaffa en snäll enzympeeling och den som har mera tålig hy kan välja en skrubbkräm med mjuka korn så du inte skadar hudytan.

Katie Holmes 35 år skådespelerska

Skaffa dig en ansiktskräm som binder fukt.Nu behöver du välja krämer som binder mera fukt än förut.För hud som håller sig väl återfuktad håller sig lättare mjuk och smidig.En bra och populär ingrediens är hyaluronsyra som binder fukt mycket effektivt.Sorbitol och glycerin är med bra fuktbevarare.

Justine Henin 31 år tennisspelare

En dag i veckan bör du lägga någon ansiktsmask för att ge huden lite extra.Det ska ge fukt,näring och uppstramning samt en fin lyster.

Kate Bosworth 30 år skådespelerska

Som alltid är det viktigt med ett solskydd.det finns dagkrämer med spf och även i norden behöver vi skydda oss året runt i alla väder.Använd gärna ett separat solskydd skulle vara det bästa.

En bra primer är alltid bra att ha under din foundation, och det gör att den sitter bättre.Ålderstecknen jämnas ut, och det finnas med färgkorrigering,extra fukt och mera lyster.Det är väldigt snyggt med ljusreflekterande partiklar i en primer och lägger sig väldigt fint på huden så du ser snygg ut.

Loreen 30 år sångerska






Även en bra foundation är viktigt.Det ger dig en sammetsfinish och pudret mattar ner tzonen du har.

Michelle Williams 33 år skådespelerska

Har du ett hängande hår som faller platt fall?så använd saltvattensprej för volym och snyggt rufs.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG