SMÖRJ HUDEN IFRÅN INSIDAN




Inte bara på utsidan måste du ta hand om din hud utan även inifrån,det finns därför några kosttillskott som funkar för det.
Men tänk på att inte dubbeldosera för det kan göra att kroppen inte tillgodogör sig andra nyttigheter,och njurarna stressas att jobba dubbelt så hårt.


Var också försiktig om du e-handlar, ingredienserna är inte alltid godkända i Sverige,och kan vara rent farliga.Prestationshöjande medel som innehåller synefrin,som är ett uppiggande substans kan ge dig hjärtklappning och hjärt-och kärlrubbningar.


Våran mat är inte lika näringsrik som förut,de moderna jordbruket idag har utarmat jordarna på många av de mineraler och spårämnen vi behöver för att må bra.Även snabbmat,fryst mat och färdiglagat för att slippa matlagningsstressen, gör det inte bättre.


Därför kan ett kosttillskott göra skillnad på lång sikt,det är som mer raffinerande variant av vitaminpiller.Men inte bara vitaminer och mineraler är viktiga även antioxidanter är ju minst lika viktiga.Det är ämnen som stoppar mikroinflammationer i huden så att cellerna kan ägna sig åt reparation istället för sönderfall.


Kosttillskottet Imedeen visar tydliga effekter på att huden blir återfuktad, kollagenlaget ökar och därmed blivit spänstigare och fylligare.Många eksempatienter blev symtom fria.Imedeen är anti age piller och förbättrar hudens kondition inifrån och främjar en frisk elastisk hud.


Nimue N.A.D.+ neutraliserar fria radikaler, stärker immunsystemet,ökar hudens fuktnivå.Innehåller kalcium och NAD (nikotinamid-adenindinukleotid)


Fitlane Restorate innehåller mineraler,vitaminer och örtextrakt som kan stärka immunförsvaret.Innehåller bland annat kalcium,krom,zink samt d-vitamin.


Pharmanex Lifepak vitaminer och mineraler främjar energiomsättningen och immunförsvaret.Innehåller jod,zink,magnesium,biotin,selen och vitaminer.Detta är bra mot akne,de minskas. 


Udo´s Choice olja med omega 3,6 och 9 som stärker både kärlsystem,hud,hår och naglar.Innehåller bland annat oljor ifrån linfrö,solros,sesam och jättenattljus.


Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG