KNEP FÖR ATT HÅLLA YTAN I TOPPFORM FÖR DIG 30+ DEL 2


                                                  Robyn  34 år   sångerska


Vid denna åldersperiod har du möjligen upptäckt de första rynkorna,börjat fundera på anti age krämer,en T-zon som blir glansig eller kanske torrare hår än förut och lite torrare kinder.



                                                  Britney Spears  31 år   sångerska

Nu börjar huden att bli torrare men pannan,näsan,och hakan kan fortfarande visa upp pormaskar och finnar.Du behöver rengöringsprodukter som gör rent på ett  milt sätt men bestämt.

Slarva inte med din peeling för du ser snabbt glåmig ut.Om du använder en bra ansiktsskrubb så ser den till att du behåller lystern i din hy.Om du har ömtålig hud välj en snäll enzympeeling.Du som däremot har en tålig hud kan välja en skrubbkräm med mjuka korn så att du inte skadar din hudyta.Tänk på att peela i cirklande rörelser och ta i lite extra på de områden där du har pormaskar som gömmer sig.


                                                                       Shakira  36 år  sångerska


Nu ska du börja välja krämer som ger lite mer än tidigare.Det ska innehålla mycket fukt, för att hud som är väl återfuktad håller sig lättare mjuk och smidig.Det som är populärt och inne nu är hyaluronsyra som binder fukt mycket effektivt.Sockerarter som sorbitol och glyceriner är också beprövade fuktbevarare.

Det är bra att lägga en ansiktsmask nån dag i veckan och när du vill unna din hud det lilla extra.För att få fukt,lyster,näring/uppstramning.de flesta masker verkar på 10 minuter men det finns också produkter som ska verka under hela natten.


                            
                                                      Khloe kardashian  34 år


Här är det också viktigt med högt solskydd.Uv strålning finns året om och kan påverka vår hud.Och även på våra breddgrader (norden) behövs solskyddsfaktor.Om du är noga med din hud  så använd en separat solskydd.

En utjämnande primer är perfekt för denna tidsålder.De ljusreflekterande partiklarna i en primer gör dig riktigt snygg och fräscht pigg i utseendet.De första ålderstecknet jämnas ut effektivt med en primer kräm.De glider ut i ett osynligt lager och gör att det sitter perfekt under och gör att din foundation sitter bättre.

                                                   Kim Kardashian 32 år



Puder är perfekt om du bara vill matta ner t-zonen och jämna till hutonen runt näsa och kinder.

När ditt hår känns trött och platt så använd en volymprodukt.
Saltvattensprej ger volym och en tuff och torr look.Håret känns torrt,fylligare och kärvt.

                      
                     Kate Hudson 34 år   skådespelerska  och Beyonce 32 år Sångerska



Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG