STILIKONEN GAIA VENUTI & SALONG BAHAMA MAMA





Italienska mode ikonen Gaia Venuti med sin speciella stil driver en nagelsalong i Milano utöver det vanliga i en sann feelgood anda.







Gaia jagar den rätta känslan i allt hon gör. Allt ifrån vintagemode - dans - nagelkonst, och till att driva salongen som egen företagare och att ha en vision.




En bra nagelsalong är svårt att hitta, speciellt i Milano, där de är få och långt ifrån varandra men är på framväxt.Gaia ville öppna en salong där man kan ta hand om sig själv och på samma gång köpa vintage, få något att äta och dricka färsk juice medans du läser ett modemagasin.

Denna annorlunda nagelsalong som är som ett spa/vintage butik/nagelsalong/juicebar i ett verkar funka,och det har att göra med Gaias oklanderliga smak, för att hon extraknäcker som vintage-återförsäljare, så att klädernas val är väl valda och utmärkande.

Även salongens inredning är inrett med detaljer i varje rum.Namnet på salongen Bahama Mama är uppkallad efter Gaias favorit lack, Essie lack, som en one-stop shop för en proffs manikyr.De används Essie lack samt ifrån Chanel på salongen och naturliga produkter av Dr Vranjes för skönhetsbehandlingar, samt att du kan bli serverad med en t ex färsk morotsäppeljuice under tiden.

Gaias personliga klädstil är vintage punk.Milanesiska Venuti  är IT-tjejen.

(se H&M videon med henne nedanför i inlägget)


















VIA;Bahama Mama

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG