EXTENSIONS DEL 2




Om du vill ha ett tjockare hår så ska du testa tejp tekniken.Det ser och känns naturligt och matchas med din naturliga hårfärg.



Extensionsdelen tejpas fast i ditt egna hår.En del som de fäster under håret och en annan del som de fäster över.Sedan klistras dessa ihop och då får du ett betydligt mera fylligare hår.



Hur länge det sitter i?Löshåret sitter kvar tre till sex veckor.Om du sköter om håret ordentligt och verkligen tar hand om ditt hår så kan du ha i dem längre,ca tio till tolv veckor.Håret går att återanvända och det enda som behövs är nytt klister som frisören har.



Priset för denna hårfixet är 2 000-3000 kronor och det är beroende på hur många du vill sätta i.Klistret påverkas inte vid användning av värmeverktyg såsom plattång eller locktång.Och du kan fortsätta använda dina vanliga produkter hela tiden.


Om du väljer att locka till ditt löshår så använd gärna ett texturgivande produkt och börja locka bak, i nacken.Vid avslut så använd lite olja/glansspray i längderna.På detta sätt smälter extensions in med ditt naturliga hår i dessa slarviga och snygga lockarna,det blir en bra balans.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG