BIANCA BRANDOLINI D´ADDA




Bianca föddes 1987 och är dotter till brasilianska prinssessan Georgina Brandolino d´adda och greven Rodrigo, finansiell och ättling till den venetianska aristokratin.Hon är tillsammans med Lapo Elkann, även han son till en grevinna och italiensk som Bianca.Biancas stil är skarp och chic, feminin, trendig och enkel och har många statement plagg.
En italiensk IT-tjej!





 Brandolini (på Venetian Brandolin) tidigare de Brandoli, är en adlig familj av gammalt ursprung Romagna. Hon är född italiensk nobel socialist och känner och har kontakter med de flesta inom modevärlden.Bianca sitter alltid på front row på de flesta modevisningar hon går på.Hon älskar Gianbattista Valli och Fendi bland många. Semestertider spenderar hon gärna i St Tropez med sin pojkvän (arvtagare till Fiat tronen)  Lapo Elkann.



Hon känner till de flesta och vem som är vem i modevärlden, och håller sig bara till de bästa.Biancas bästa vän är Olivia Palermo och hennes mamma var en gång i tiden musa till Valentino,  så hon har en speciell plats i sammanhang hos Valentino.



Bianca är född i Paris.Och har sitt hjärta där.Hon är ofta i Italien och Paris.Hon gillar att bära platta skor och inte högklackat, hon tycker det är perfekt till långklänning, man känner sig bekväm men ändå redo för att dansa.

Hon tycker att hon har ärvt allt ifrån sin mammas brasilianska sida,

"de är glada,med ett annorlunda sätt att se på livet.Om man t ex är ensam på en bar så brukar folk prata med dig, inte för att du är kvinna utan för att de gillar att kommunicera.Och dagen efter bjuder de in till fest"

"Både i Italien och Paris, om du inte tillhör en grupp är det svårare att umgås.Jag är som brasilianarna- jag gillar att prata med de jag inte känner- jag tycker om det"

"Jag gråter ofta, men när jag är nervös.Jag måste ta ut ilskan på något sätt, jag är så- antingen glad eller ledsen"






Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG