LIVLÖST HÅR






Ett tunt och livlöst hår vill ha mera glans och volym.Försök att undvika balsam och stylingprodukter som tynger ner håret,ett hundra borsttag om dagen är ett gammalt klassikt knep som verkligen fungerar,använd svinhårsborste och gör det till en procedur innan du lägger dig, så får håret ett nytt liv.







Ett tunt och flygigt hår blir flygigare på vintern,eftersom växlingarna mellan ute och inne,gör håret torrt och elektriskt.Lugna ner det torra håret med ett oljebaserat serum eller en primer som håller ihop hårstrået,och tar bort den statiska effekten.


Om man färgar ett trött och matt hår,i en blandning av lite varma och kalla skiftningar så ser håret mer glansigare ut.


Att en del har sämre kvalite på håret beror på anlag och i vissa fall på sjukdomar.När du t ex är förkyld blir håret matt och livlöst.Det kan vara värt att pröva kosttillskott och äta mycket B-vitaminer,men även mat som innehåller B-vitamin såsom fisk,skaldjur,solrosfrön,avokado,squash och linser.



Kosttillskott för ditt hår du kan ta är t ex Arcon-Tisane,kapslar för att få fylligare hår och kraftigare.De innehåller Bockhornsklöver och Vitamin B6 och B2,samt Folsyra och Nikotinsyreamid,
Kalciumpantotenat.

Silica Forte,tabletter för hår som är livlöst samt naglar som spricker.
Innehåller Kisel från åkerfräken,B vitaminer och Biotin.
Silica Duo,tabletter för sköra naglar och trött och glansigt hår.
Innehåller Kisel,B-vitaminer och Zink.
Via:Tales of endearment

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG