LE YOGA SHOP PARIS








Är en webbshop som drivs av svenska Kia Naddermier,som är modefotograf och yogainstruktör i Paris och hennes man Magnus...








De startade butiken på grund av en ide från början,de började med att göra yogalinnen tillsamans med Lovisa Burfitt,för att samla pengar till barnhemmet Ashadayaka Seva Childrens home i Indien.Bilderna på linnena spreds sedan snabbt över internet och plötsligt fick de skicka linnen över hela världen.







De insåg då att många efterfrågade en annan sorts kläder att yoga i,att man inte ville byta stil bara för att man skulle yoga,så iden växte och möjligheten att regelbundet kunna skänka pengar till barnhemmet ledde till att de startade butiken.







Idag säljer de kläder ifrån Hope,Filippa K och Superfine,som är populärt i England och en favorit hos stilikonerna Sienna Miller och Kate Moss.








Kollektionen Desha,är designad av AnneMarie Sheridan,åt dem och hon arbetar annars på See by Chloe.Webbutiken skeppar över hela världen och en del av intäkterna går till barnhemmet i Indien,så om du blev intresserad av några plagg och ska beställa,så tänk på att du samtidigt gör en god gärning på köpet, med att bidra till barnhemmet.Du kan hitta WEBBUTIKEN LE YOGA SHOP PARIS HÄR

Det syns tydligt på bilderna att det är lite/mycket svenskt bakom,plaggen visar samarbetet med Filippa K,Hope,Lovisa Burfitt,och dessa foppa tofflor till ,är lite kul och väldigt svenskt?
Detta blir onsdagens inspiration!



Via:här

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG