HÖSTENS HETASTE TRÄNINGSTRENDER 2013









Den nya trenden är att du nu ska träna din kropp för att bli stark med ordentligt utmanande rörelser och träna med en mer närvaro och få en kropp som är funktionell,både fysiskt och psykiskt...








Vi strävar efter en kropp som är lika stark som den är rörlig och uthållig.

Soma;en ny superpopulär träningsform Soma,med Soma strävar vi efter den perfekta kroppen,och den perfekta kroppen är den kropp som är balanserad,som rör sig obehindrat i fullständiga rörelsebanor,som inte är tyngd av smärtor och som är frisk inifrån och ut.

Liknande träning är ex Organic Bodywork,Garuda,Yoga och Body Balance,eller Nia och Afropowerdance för den mera dansanta.






Aktivitet i naturen;utomhustrenden har exploderat,vi cyklar,springer,åker skidor,hänger i trädgrenar och utnyttjar det ökade antalet utomhusgym med glädje.

Vi vill tillbaka till det naturliga,kropp-natur-träning.







Träna i expressfart och bli stark;jobba effektivt med kroppen i 30 minuter och få resultat,det funkar och går och är väldigt effektivt,samtidigt som det är roligt.Det blir resultat och funktion är ledordet.Denna typ av träning heter lite olika såsom Grit,Absolution,HIT,X-fit express,Crossfit.






Yoga;kan vara allt ifrån återhämtning till fysiskt krävande träning och kanske framförallt,att du inte behöver välja,du kan få stillhet och hårt jobb på samma gång.







Träna pass på webben;tid är värdefullt och nu när träningsvärlden satsar på att funktionellt sätt att träna,utan maskiner,inser fler och fler att hemmet fungerar utmärkt som gym.







Träna utan maskiner;träning med egen kroppsvikt,lösa vikter,gummiband,räcken och TRX.det finns klasser att gå på där du jobbar med funktionell styrka.Transformers och TRX träning kan det kallas för.





                                                           Via:Lovers in vain

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG