CAMERON DIAZ








Eftertraktade skådespelerskan Cameron Diaz vars hjärta brinner för utsatta kvinnor och som är noga med sina val i livet...








Diaz föddes i San Diego på 70-talet som en äventyrlig,oberoende och ganska tuftf barn.Hennes karriär började som modell när hon var 16 år och upptäcktes av Elite Model Management.






Hon flyttade hemifrån och levde ett kringflackande liv de första fem åren,där hon jobbade och bodde emellan Japan,Australien,Mexico,Marocko och Paris.







Tillslut återväde hon till Kalifornien och fortsatte att jobba som modell,ordnade agenturen en audition för en film som senare faktiskt resulterade i hennes skådespelardebut.






Året var då 1994 och hon fick den kvinnliga huvudrollen i "The mask" och spelade mot Jim Carrey,hon blev en stjärna i stort sett över en natt.







Med den starten och den rollen i bagaget,så kunde de stora rollerna ha kunnat flyta på men hon valde att fortsätta slipa till sin erfarenhet framför kameran genom att medverka i åtskilliga independentfilmer.







Så flera år senare kom det stora genombrottet i och med rollen i filmen "Min bäste väns bröllop "1997 och "den där Mary "året därpå.








Cameron är engagerad i att öka medvetenheten om programmet UN Women(United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of woman)ett program som arbetar för att stödja kvinnor som inte är fria och som råkar ut för många orättvisor pågrund av sitt kön.






"Jag tycker det är viktigt att stödja kvinnor som inte är fria att få göra det mest grundläggande,och detta bara pågrund av deras kön"







"Det är jätteviktigt att både företag och privatpersoner strävar efter att göra vår värld till en bättre plats,och jag gillar att vara förknippad med ett företag som begriper det"







För Diaz är tid en lyx för henne,känslan av att inte behöva rusa runt.Lyx för henne är något som gör att du mår bra och för henne handlar lyx om kvalite än extravagans.







Privat tycker Cameron om att klä sig bekvämt och även vid tillställningar, använder hon bara det plagg som hon känner sig bekväm i.
Hennes livsfilosofi är att alltid vara tacksam,och ser utmaningar som en möjlighet att lära och växa som person.Hon ser sin karriär som en gåva och försöker att hon aldrig ska glömma hur lyckligt lottad hon är, och ser framemot att hitta nya och annorlunda sätt att uttrycka sig själv kreativt på, och att sedan kunna dela med sig det som hon har lärt sig ,även till andra.










Vältränade Cameron har alltid gillat att idrotta mycket.






Via:Kvinna

Kommentarer

  1. Anonym17/8/13

    I am truly pleased to glance at this webpage posts which
    contains plenty of helpful information, thanks for providing such statistics.


    my website: madrid

    SvaraRadera
  2. Thank you =)
    Have a nice day and take care!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

POPULÄRA INLÄGG