CELLULAZE








Med två års kliniska prövningar så godkändes denna metod och sägs vara riktigt bra och bestående behandling av dina celluliter.









Det är en kirurgisk behandling som är mycket effektiv särkilt på de svårbehandlade ställena såsom baksida av låren.De flesta ser en slätare hud inom ett par veckor och resultatet blir bara bättre upptill ett år efter och stannar sedan kvar i den nivån i minst två-tre år.Celluliterna kommer inte tillbaka,har de inte kommit tillbaks efter två år,så är de definitivt borta permanent.








Cellulaze är en kirurgisk ingrepp och kommer därmed ge betydande blåmärken ,samt att man får förvänta sig svullnad och ömhet där man har behandlat i några dagar upptill två veckor,du måste bära en kompressionsplagg efter  ingreppet i tre veckor.






Cellulaze passar inte för alla,det rekommenderas inte för extremt överviktiga kvinnor eller på en slapp och hängig hud,rådgör med din läkare innan om du funderar på denna behandling.





Celluliter orsakas av fettceller som buktar in i hudens mellersta lager underifrån vilket skapar knölar i huden.Det utbuktande fettet drar den bindväven som fäster huden till muskeln nedanför.








Cellulaze funkar på detta sätt,den smälter fettet som utbuktar in i hudens dermal skikt ,det skär bindväven som drar ner huden samt att det stimulerar produktionen av kollagen och elastin i huden ,vilket gör den tjockare och slätare.

Det är viktigt att behandlingen utförs enbart av plastikkirurger.Celluliter brukar vanligast finnas på buken,nedre delen av kroppen såsom låren,stjärten e tc och kommer oftast efter puberteten.

Celluliter drabbar kvinnor efter puberteten 85 % till 95 % men med cellulaze förbättrar du läget så celluliterna hålls på plats och förbättringen av huden efter behandlingen blir 36 % bättre samt elastin 26 % bättre.





Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG