Vi som bloggar härJag heter Jeni och bor i huvudstaden Stockholm. Jag är en 44 årig stadstjej och älskar mitt Stockholm och kommer att bjuda på mycket bilder och tips om denna huvudstad.
Min blogg Lilies of the valley,blueberries & clogs,kommer att vara en livsstilsblogg och det kommer att vara en blandad kompott av det som rör runt mitt liv,
och de människor omkring mig.Jag gillar glitter,glamour och lyx ibland ( oftast ) samt så är jag konstnärlig och kreativ i färg och form vare sig det gäller i att lägga en makeup på någon eller göra en remake på en möbel hemma i min inredningskaos eller att blogga här.Inredning och mode går hand i hand för mig och jag tröttnar snabbt och vill alltid förändra något,vilket gör det kanske lite roligt att läsa om,vem vet?!min familj är stor och mååånga och alltid någon som ska firas,så det är mycket kalasande år in och år ut.Underbart!det finns alltid någon orsak till att fira och släcka törsten med några bubblor =) men också mitt i allt kommer ju livet och dess funderingar och att finnas till,leva livet och hinna med att göra allt man vill, och drömma om sina mål och se till att förverkliga det,och att hjälpa till och ta hand om sin nästa,vilket är ju livet!
Oftast positiva saker kommer jag att skriva om, eftersom jag fokuserar på det i livet men det kommer att vara blandat faktiskt, 
högt och lågt och förhoppningsvis inspirerande för er med =)
Häng på hos mig,hörrni!

/ Jeni
Isabelle heter jag. Är 31 år gammal, är gift och har två barn.
Men nu tänkte jag börja gästblogga lite hos fina Jeni. Jag tänker nog fördjupa mig inom vissa ämnen och slänga upp något inlägg så fort jag har tid.
Jag kommer nog att blogga lite om dessa ämnen, kanske kombinerat. Då jag gillar 60 talet och lite udda saker. Jag är väldigt medial och synsk och kommer även att presentera mina erfarenheter kring det. Det är rätt tabu och många är med om saker, men är för rädda för att prata om det.
Min bakgrund som flykting. Min resa till Dubai i höst. Hur det är att vara integrerad invandrare och hur andra ser på dig.Serier som är mitt största intresse,träningstips,smink,mediala krafter,skönhet,skådespelare och filmer,själslig kontakt,hur jag växte upp,inredning,resor,djupa citat osv resten kan bli en överraskning, men det är lite vad ni har att smaka på.


/Isabelle

Kommentarer

Populära inlägg

Bild

KROPPSFORMER