KNEP FÖR ATT HÅLLA YTAN I TOPPFORM FÖR DIG 20+ DEL 1


                                                                 Myley Cyrus  20 år  Sångerska

Om du är i 20+ åldern så har du kanske något av dessa problem områden såsom;
Glansiga partier i ansiktet,hy utan synliga porer,pormaskar på näsa och haka,utbrott av finnar en gång i månaden eller oftare, fet hårbotten.

                                                            Blondinbella  22 år   Bloggare

Om din hud är i obalans nu så kommer det att gå över med tiden.Även om huden känns fet är det viktigt att använda så milda rengöringsprodukter som inte torkar ut huden.Var noga med att tvätta bort ditt smink och smuts,men inte hudens skyddslager av lipider som håller den mjuk och smidig.

Använd peeling som tar bort hudens översta lager av torra och döda hudceller och håller ansiktets porer öppna och rena.Då undviker du orenheter som kan utvecklas till plitor.
Tips!testa en enzympeeling som löser upp det torra lagret celler på kemisk väg.

                                                              Kenza  22 år  Bloggare

Använd en uttorkande gel på finnen vilken lugnar inflammationen och drar ihop blodkärlen så huden blir mindre röd.Upprepa behandlingen var tredje timme.


I denna åldersperiod behöver du inga anti age produkter än.Alltför aktiva ingredienser kan stressa din unga hud och göra att den reagerar med utslag och rodnader.satsa på en 24-timmarskräm med extra fukt.Då kan du använda samma fuktkräm både morgon och kväll.Glöm inte att smörja ner över halsen och dekolletaget.Viktigt!

                                                Taylor  Swift  23 år   Sångerska

En annan mycket viktig sak är att smörja in dig med solskydd redan nu,så slipper du att bli rynkig i framtiden.Din foundation eller dagkräm eller kanske din BB-kräm bör absolut innehålla spf 15 året om.Vid sommar och solsemester och vid vintersporter krävs en speciell solkräm med högre spf.Fråga i butiker om hjälp och råd vid ditt val.

                                                     Agnes  25 år   Sångerska

En concealer som är rosatonad täcker de blåa ringarna under ögonen du fått efter en sömnlös natt.Ska du kamouflera en röd plita,då är en gröngul nyans bäst.Lägg på concealer över finnen med smal pensel.Vänta några sekunder och mjuka upp kanterna med fingertoppen.

                                                         Lady Gaga   27 år   Sångerska

Pudra bort ditt blänk på din blanka panna och nästippen,det suger åt sig det som talgkörtlar producerar, jämnar ut och låter huden andas.Räkna med att du kan hålla t-zonen i schack i 2-3 timmar.



                                                          Loreen  29 år   Sångerska

Välj milda schampon och varva ibland med att fräscha upp en oljig hårbotten med torrschampo.I sprejen finns talk som suger åt sig oljan och gör att håret (nästan) känns nytvättat.
Rikta sprejen mot hårbotten,låt det verka några minuter,massera och borsta ut överflödet.
Tips!torrschampot Batiste finns i flera varianter och dofter,
det senaste är att de nu finns i en färgton för brunetter,blondiner e tc och det går att borsta ur sedan.

Kommentarer

POPULÄRA INLÄGG